Nieuwe Rede: nieuwbouwlocatie iedere zaterdag geopend voor bezoek

11 mei 2023

Benieuwd hoe het is om te wonen tussen water en polder? Goed nieuws! Op zaterdagen kun je de locatie van nieuwbouwproject Nieuwe Rede te Leimuiden tussen 10 en 12 uur bezoeken en geïnformeerd worden over het nog beschikbare aanbod.

Nieuwe Rede wordt midden tussen het vaarwater van de Ringvaart en het uitgestrekte polderlandschap gerealiseerd, wat het een heerlijke woonlocatie in alle rust maakt. Nagenoeg alle woningen beschikken over een (al dan niet optionele) ligplaats aan het water. Ook worden de woningen energieneutraal (A++++) opgeleverd, voorzien van o.a. zonnepanelen, triple glas en een eigen bodemwarmtepomp. Op dit moment is fase 2 in de verkoop. Het aanbod in deze fase bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. 

Geïnteresseerd in één van de woningen? Op de projectpagina vind je het actuele aanbod en bij vragen kun je contact opnemen met de verkopend makelaar.

Jouw aanstaande kavel bewonderen?
Op zaterdagen ben je meer dan welkom in het verkoopcentrum, waar alle impressies, brochures en de huidige kavelkaart tot je beschikking staan. De ontwikkelaar is ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook zijn de kavels op de nieuwbouwlocatie al uitgezet, dus je kunt vanaf je mogelijke toekomstige achtertuin genieten van het uitzicht. Hier kun je een afspraak inplannen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

17 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000