Westvaartpark krijgt steeds meer vorm. Ook voor jou!

12 januari 2023

In Hazerswoude-Rijndijk krijgt de eerste fase van nieuwbouwproject Westvaartpark steeds meer vorm. Een aantal van de woonblokken zijn inmiddels voorzien van de dakplaten. Daarnaast wordt het prachtige metselwerk in verschillende kleurnuances steeds meer zichtbaar.

Westvaartpark komt aan de westzijde van de Gemeneweg. De splinternieuwe woonwijk wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Er keren elementen terug uit de Rijndijk bebouwing, maar ook nieuwe elementen die typerend zijn voor Westvaartpark. In totaal komen hier circa 350 duurzame en enerziezuinige nieuwbouwwoningen in een grote variatie aan woningtypes, in een dorpse en natuurrijke omgeving.

Nog enkele woningen te koop in Westvaartpark fase 2a
In fase 2a van het nieuwbouwproject zijn nog een aantal woningen te koop in verschillende varianten. Je kunt nog kiezen voor een rij- of hoekwoning, een verandawoning, een twee-onder-een-kapwoning of een riante geschakelde villa. Een aantal van de kenmerken van deze woningen zijn: bijna allemaal Energie Neutraal (ENG), woonoppervlak vanaf circa 130 m², voorzien van keuken en luxe badkamer, een eigen bodemwarmtepomp, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. De woningen zijn nog beschikbaar vanaf € 529.500,- v.o.n.

Ook wonen in Westvaartpark?
Check de actuele beschikbaarheid in Westvaartpark fase 2a op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Ook als je meer wilt weten over dit nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a