Update verkoop en start bouw Buitenplaats Rhijnstaete!

15 maart 2023

De verkoop van Buitenplaats Rhijnstaete in Leiderdorp is in volle gang. Er zijn inmiddels voldoende appartementen verkocht zodat de bouw kan starten. Naar verwachting start de bouw in april en worden de appartementen en de Buitenplaats eind 2023/begin 2024 opgeleverd.

Vrijgekomen appartement met privé tuin (Koetshuis II)
Momenteel zijn er in Buitenplaats Rhijnstaete nog enkele appartementen te koop. Eén daarvan is Koetshuis II. Dit recent vrij gekomen 3-kamer appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een woonoppervlak van circa 85 m². Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een compleet en luxe ingericht en afgewerkte badkamer en toilet, twee privéparkeerplaatsen aan de oprijlaan en een eigen berging.

Het duurzame appartement is gasloos en voorzien van vloerverwarming en -koeling. Dit maakt het zowel in de zomer als winter aangenaam om te wonen. Ook buiten is het volop genieten; de privétuin heeft een oppervlak van circa 53 m² en is voorzien van een fraaie veranda en 2e terras. Deze ligt op het westen, waardoor je hier tot laat op de dag nog kunt genieten van de zon met uitzicht op de Oude Rijn en Spanjaardbrug naar Leiden. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 565.000 v.o.n.

Bezichtig de unieke locatie
Als voorbereiding op de bouw is er op de locatie al een deel van de bomen weggehaald, waardoor de grootte van de ruim opgezette locatie goed te zien is. Hier komt naast het Koetshuis straks een fraai aangelegde buitenplaats van 1500 m², met onder andere een terras met tuinmeubilair, een buitenkeuken en een Jeu de Boules baan. De perfecte plek voor een borrel met vrienden en/of familie. En dat alles nabij veel winkelvoorzieningen en met het centrum van Leiden op loopafstand. Ben je benieuwd naar de locatie en wil je hier graag de sfeer proeven en de ruimte ervaren. Maak dan een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging.

Interesse in Buitenplaats Rhijnstaete?
Heb jij interesse in Buitenplaats Rhijnstaete en wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject waar je mogelijk al eind dit jaar kunt wonen? De makelaar vertelt je graag alles over het beschikbare aanbod en de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor één van deze appartementen. Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek of bezichtiging van de locatie.