Start verkoop Bentwijck in Benthuizen op 20 december a.s.

12 december 2022

Op een nog leeg weiland in Benthuizen komt de nieuwbouwwijk Bentwijck. Een ruim opgezette woonwijk met circa 200 woningen (zowel koop als huur) en een Brede School, waar je heerlijk dorps kunt wonen. Daarnaast zijn grote steden als Zoetermeer en Leiden niet ver weg.

Bentwijck biedt straks voor ieder wat wils. Er komen eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, maar ook levensloopbestendige woningen met het gehele woonprogramma op de benedenverdieping. Het wordt een wijk voor jong en oud, waar ontmoeting centraal staat. De architectuur van de woningen is eigentijds en traditioneel, geïnspireerd door een oud-Hollandse bouwstijl. Hierdoor is iedere woning net een beetje anders. Denk aan verspringende gevels en wisselende dieptes van de voortuinen.

Energieneutraal wonen
De woningen in Bentwijck zijn energieneutraal, gasloos, voorzien van een warmtepomp en hebben het hoogste energielabel A++++. Ook beschikken ze over zonnepanelen. Deze wekken voldoende energie op om installaties voor koelen, verwarmen en ventileren te laten werken. Daarnaast is het mogelijk om extra panelen te laten plaatsen, zodat ook energie voor huishoudelijk verbruik gecompenseerd wordt. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook zeker voor jouw portemonnee!

Centrale ligging in het Groene Hart
Bentwijck komt in het dorp Benthuizen, gelegen in het Groene Hart. Benthuizen heeft een gezellig dorpshart. Daarnaast vind je er ook diverse andere voorzieningen. Denk aan een supermarkt, diverse winkels, een dorpshuis, meerdere kerken en een voetbal- en tennisvereniging. In de nieuwe woonwijk komt een Brede School. Middelbaar onderwijs is te vinden in Zoetermeer, Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. Dagje winkelen of een avondje uit? In 10 minuten met de auto sta je in het centrum van Zoetermeer. Daarnaast zijn ook Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn niet ver weg.

Start verkoop Bentwijck op 20 december a.s.
Op dinsdagavond 20 december a.s. gaat de verkoop van Bentwijck van start: van 17.00 tot 20.00 uur bij van Waay aan het Verbreepark 27 in Benthuizen, direct naast de projectlocatie. Heb jij interesse en wil je weten hoe jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op de start verkoop en toewijzing van de woningen, neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

119m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850