Laatste dagen om je in te schrijven voor Westvaartpark fase 2b

19 oktober 2023

Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete eengezinswoning of herenhuis in Westvaartpark fase 2b? Je hebt nog enkele dagen de tijd. De online inschrijving voor deze fase van dit project in Hazerswoude-Rijndijk sluit aanstaande maandag om 12.00 uur.

De splinternieuwe woonwijk Westvaartpark wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Er keren elementen uit de Rijndijk bebouwing terug, maar ook nieuwe elementen die Westvaartpark typeren. In totaal komen er ongeveer 350 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen in een grote variatie aan woningtypes, in een dorpse en natuurrijke omgeving.

Verschillende woningtypes
Ook deze nieuwe fase van Westvaartpark biedt verschillende woningtypes. Zo kun je kiezen voor een ruime eengezinswoning, of voor één van de statige herenhuizen die voor Westvaartpark nieuw zijn in het woningaanbod. Welke woning je ook kiest, je profiteert sowieso van comfortabel wonen in een energiezuinige woning die aan al jouw wensen voldoet!

Maak je inschrijving compleet
Wil je kans maken op een woning op deze waterrijke en landelijke locatie? Zorg er dan voor dat jouw inschrijving uiterlijk aanstaande maandag 23 oktober voor 12.00 uur compleet is. Hierna zullen de woningen worden toegewezen. Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2b?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2b

In verkoop
custom media