Bouw Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 in volle gang

03 augustus 2023

In Voorschoten is de bouw van de tweede en laatste fase van Het Fortuyn van Voorschoten in volle gang. Naar verwachting worden de woningen vanaf begin 2024 opgeleverd. Ook wonen in deze parkachtige omgeving dicht bij de binnenstad van Leiden? Het is nog mogelijk!

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Hier is volop ruimte voor gezellige ontmoetingen met buurtgenoten en fijne wandel- en fietstochten door de omgeving.

Nog enkele woningen te koop
De tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten bestaat uit 34 koopwoningen met gedetailleerde architectuur en een klassieke uitstraling. Van het brede aanbod zijn inmiddels de laatste woningen te koop. Je hebt nog de keuze uit Laanwoningen vanaf € 619.000,- v.o.n. (inclusief eigen parkeerplek) en Halfvrijstaande villa’s vanaf € 876.0255,- v.o.n.

Alle woningen zijn gasloos, hebben een energiezuinige warmptepompinstallatie en beschikken over zonnepanelen voor het opwekken van duurzame energie. Met een woning in Het Fortuyn van Voorschoten ben je dus helemaal klaar voor duurzame en energiezuinige toekomst!

Interesse in wonen in Het Fortuyn van Voorschoten?
Spreekt wonen in Het Fortuyn van Voorschoten jou aan en heb je interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer je graag meer wilt weten over de nog beschikbare woningen, helpt de makelaar je graag verder.