Binnenkort in verkoop: Bentwijck fase 3

23 november 2023

De verkoop van fase 2B van Bentwijck in Benthuizen loopt voorspoedig. Inmiddels is ruim 80% van de woningen in deze fase verkocht. Het wordt dan ook tijd voor een nieuwe fase. De verkoop van Bentwijck fase 3, wat tevens de laatste fase is, gaat nog dit jaar van start.

In fase 3 komt een gevarieerd aanbod aan woningen, met een dorpse architectuur passend bij de rest van deze nieuwe woonwijk. Je kunt er kiezen uit fraaie rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Kortom, voor ieder wat wils! Alle woningen zijn zeer duurzaam en energieneutraal met een energielabel A++++.

Binnenkort zal de projectwebsite van Bentwijck aangevuld worden met meer informatie over de woningen in fase 3, zoals de indelingen en de bijbehorende verkoopprijzen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, waaronder de start verkoop datum? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief van dit nieuwbouwproject, door een account aan te maken op deze website. Via dit account kun je je vanaf de start verkoop ook inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur.

Bereid je alvast voor op de start verkoop
Wanneer je je straks wilt inschrijven voor een woning in Bentwijck fase 3, dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van een financiële check. Hiermee toon je aan dat je de woning(en) waarvoor je je inschrijft kunt financieren. Ben je momenteel al eigenaar van een koopwoning, dan is het tevens handig dat je hiervan de actuele verkoopwaarde laat bepalen. De verkopend makelaar kan je voor beide zaken verder helpen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

119m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850