Laatste appartementen te koop in Park Beresteyn

06 juli 2023

In Voorschoten is de bouw van Park Beresteyn, met 43 luxe 3- en 4-kamerappartementen en penthouses, in volle gang. Inmiddels zijn de heiwerkzaamheden bijna klaar. Wil jij ook wonen op deze mooie buitenplaats? Dat kan! Er zijn nog enkele 3-kamerappartementen te koop.

De nog beschikbare, gelijkvloerse 3-kamerappartementen zijn met woonoppervlaktes variërend van 102 tot 110 m² heerlijk royaal. Ze worden voorzien van een ruime living, twee slaapkamers en een badkamer en toilet inclusief sanitair en luxe tegelwerk. Ook heeft ieder appartement een fijne buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Daarnaast biedt de bosrijke omgeving je ook veel ruimte om te genieten. Jouw auto kun je parkeren op je eigen parkeerplek in de gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage, welke wordt voorzien van een fraaie daktuin.

Vele voorzieningen dichtbij
In Park Beresteyn woon je op een centrale plek in Voorschoten. Vanuit de rust in deze bosrijke omgeving, wandel of fiets je zo naar het centrum van Voorschoten. Ook het zwembad, de tennisbaan en de golfbaan vind je om de hoek. Daarnaast zijn ook diverse andere voorzieningen/plekken niet ver weg. Zo ben je in no-time in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag en de mooiste wandel- en fietsroutes.

Interesse?
Spreekt wonen in het prachtige Park Beresteyn jou aan en heb je interesse in één van de laatste appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer je graag meer weten over de nog beschikbare 3-kamerappartementen staat deze jou graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850