Duinhuys type F, Bouwnummer 74

Koopprijs

€ 795.000

Woonoppervlakte

142 m2

Omschrijving

Fase 2 van Duineveld omvat 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys.

De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 142 tot maar liefst 349 m2. Ook de terrassen vanaf ca. 19 tot 61 m2 met fraai uitzicht en goede bezonning zijn royaal te noemen. Een complete afwerking met fraaie en duurzame materialen van badkamer(s) en toilet, vloerverwarming als hoofdverwarming, houten binnendeur kozijnen met stompe deuren, maar ook de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen en berging in de garage onder het complex spreken natuurlijk voor zich. De 4-kamer appartementen worden als indeling Comfort, Deluxe en Suprême aangeboden. Via onze projectarchitect Van Egmond heeft u verder dan ook nog de mogelijkheid om uw appartement naar eigen wensen verder vorm te geven.

Eindeloze vergezichten, de ruisende branding en een ultiem gevoel van vrijheid; dat is wonen in Duineveld. Een exclusieve ontwikkeling tegen de duinen in Noordwijk aan Zee en een prachtige locatie om het ultieme seaside living-gevoel met het hele gezin te beleven. Geniet van de riante kavels, de rustige straatjes en het licht glooiende landschap als uitloper van de aangrenzende duinen. Laat u inspireren door het karakteristieke woningaanbod in Noordwijkse architectuur en Hamptons sfeer. En ontdek de talloze vrijheden die u krijgt om uw woning geheel naar eigen wens te laten uitvoeren.

Ziet u het al voor zich? Ontwaken door het ruisen van de zee, in uw eigen karakteristieke woning vlak aan het strand. Eerst even een half uurtje wandelen langs de zee. Dan uitgebreid in bad en een smakelijk ontbijtje op de veranda. Het belooft weer een heerlijke dag in Duineveld te worden!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 795.000
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m2
Inhoud
500 m3

Heb je een vraag?

Duineveld appartementen

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Duinhuys type F in het project Duineveld appartementen

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.