Jouw ideale nieuwbouwwoning vind je op NieuwWonen Leiden

NieuwWonen Leiden is een initiatief van de NVM-Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Leiden is het nieuwbouwaanbod in Leiden en omstreken op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden. Op dit moment zijn er dan ook ruim 250 nieuwbouwwoningen aangemeld op NieuwWonen Leiden. Dit heeft als voordeel dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven om het aanbod tot je te kunnen nemen.

Daarnaast biedt NieuwWonen Leiden jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar jij interesse in hebt.


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Leiden zijn:
  • De Leeuw Makelaardij 

  • Fides Makelaardij

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website

  Het grote voordeel van NieuwWonen Leiden is dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven. NieuwWonen Leiden biedt een overzicht van het nieuwbouwaanbod uit de regio. Hierbij gaat het niet alleen om nieuwbouwwoningen die op dit moment in de verkoop zijn, maar ook om toekomstige nieuwbouwprojecten in Leiden en omstreken.


  Wil je in één oogopslag zien waar alle nieuwbouwprojecten in Leiden worden gebouwd? Bekijk dan de overzichtskaart van Leiden. Deze kaart geeft je een goed en vooral compleet beeld van de verschillende nieuwbouwprojecten op NieuwWonen Leiden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.   NieuwWonen Leiden: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Leiden helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Leiden maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Als je je woonwensen invult, geef je aan op welke locatie in Leiden je een nieuwbouwhuis wil kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin of een appartement met balkon en prachtig uitzicht? Ook de gewenste oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning vul je natuurlijk in. 


   Het grote voordeel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die op jouw wensen aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een stad als Leiden waar veel vraag is naar nieuwbouw. 


   Daarnaast informeren we je via onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram. NieuwWonen Leiden zorgt er op deze manier voor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in Leiden. 

   De voordelen van NieuwWonen Leiden op een rij

   Compleet overzicht.  NieuwWonen Leiden biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in Leiden en omstreken.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod.  Van moderne starterswoningen tot studio’s in het centrum en van luxe penthouses met dakterras tot stijlvolle herenhuizen in het groen: op NieuwWonen Leiden staan verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op NieuwWonen Leiden ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Leiden.  

   NieuwWonen Leiden laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Leiden mogelijkheden. NieuwWonen Leiden wil samen met de gemeente en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeente, provincie en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Leiden veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Leiden

   Je kunt vast niet wachten om jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Leiden te starten. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Leiden in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Leiden die hierop aansluiten.