Wonen in Westend, Roelofarendsveen: bekijk het gevarieerde woningaanbod

03 augustus 2019

Centraal in Nederland, tussen het water en het groen, wordt nieuwbouwproject Wonen in Westend ontwikkeld. Een bijzonder nieuwbouwproject waar rust en ruimte centraal staan. Bekijk nu de laatste beschikbare woningen in fase I of bekijk het nieuwe woningaanbod in fase II. 

Nieuwbouwproject wonen in Westend zal in totaal 236 woningen tellen, verdeeld over 3 eilanden. De eilanden bestaan uit Westereiland (fase I), Middeneiland (fase II) en Oostereiland. Het hele project kenmerkt zich door een gevarieerd woningaanbod, landelijke uitstraling en een oer-Hollandse sfeer. Bovendien hebben de meeste woningen een prachtige tuin grenzend aan het water. Dit geeft je de mogelijkheid om zelfs een eigen boot aan te leggen. 

Wonen in Westend wordt gerealiseerd in Roelofarendsveen, midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met deze steden, maar ook met Schiphol, zijn zeer goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt Roelofarendsveen zelf ook over allerlei voorzieningen, zoals winkels, horeca, scholen, sportverenigingen en een mooi cultureel aanbod. En wat helemaal fijn is: het is slechts 20 minuten rijden naar het strand.

Heb je interesse in een woning uit de eerste of tweede fase van Wonen in Westend? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele status.