Te koop: twee fraaie twee-onder-één-kap-woningen aan de Gnephoek

27 augustus 2022

Op een prachtige en unieke locatie aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn worden twee royale twee-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk vrij met een prachtig uitzicht, in een woning die ruimte biedt voor al jouw woonwensen.

De twee-onder-één-kap-woningen van Gnephoek 15-17 hebben een royaal woonoppervlakte van 158 en 167 m² en dat is nog zonder de inpandige berging. Ze hebben een royale keuken waar ruimte is voor een keuken in U-opstelling, een ruime tuingerichte living en als extra nog een tuinkamer. Dit is een heerlijke plek om te lezen, werken of spelen. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer. De gewenste indeling voor de tweede verdieping kun je zelf bepalen. Kies je voor een open zolder, een royale masterbedroom of ruime kinderkamers? Daarnaast biedt ook de begane grond nog diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden. Met een vrij uitzicht over het water van de Oude Rijn en de koeien in de wei, is het sowieso heerlijk genieten van de rust op het platteland.

Duurzaam en toekomstbestendig wonen
De woningen van Gnephoek 15-17 worden gasloos opgeleverd. Ze zijn ontworpen met duurzame materialen en energiezuinige installaties. De warmwatervoorziening, (vloer)verwarming en (vloer)koeling is all electric en wordt verzorgd door een speciale luchtwarmtepomp. De duurzame energie wordt opgewekt door middel van uitbreidbare zonnepanelen. Hiermee hebben de woningen zeer lage energielasten en zijn ze volledig toekomstbestendig. Daarbij worden uitstraling en wooncomfort niet uit het oog verloren. Het mansardedak, de onderhoudsarme dakkapellen, de fraaie zijuitbouw met openslaande deuren, de omtimmerde goten en het natuurvriendelijke sedumdak op de berging maken de twee woningen compleet.

Landelijke en centrale locatie
Je zou het misschien niet zeggen als je over de boerenweg rijdt door het landschap met zijn graslanden en slootjes, maar de Gnephoek ligt zeer centraal tussen alle grote plaatsen van de Randstad in. Zo ben je met de auto binnen twintig minuten al in Leiden. De nieuwe Maximabrug zorgt dat je zo de N11 oprijdt richting Leiden, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Al fietsend ben je in tien minuten in het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn, met vele winkels en restaurantjes. En dat terwijl je aan de Gnephoek volop geniet van rust en ruimte. Misschien is de Gnephoek wel het best bewaarde geheim van het Groene Hart…

Interesse?
Spreekt wonen in Gnephoek 15-17 jou aan? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een vrijblijvend gesprek. Deze voorziet je graag van alle informatie over de woningen en adviseert je bij het aankoopproces.