Start verkoop | Verde Vista Santhorst, Zoeterwoude

21 maart 2019

In Zoeterwoude-Rijndijk wordt de waterrijke en duurzame woonomgeving Verde Vista Santhorst gerealiseerd. De verkoop van de woningen gaat van start op 11 april. Vanaf deze dag is het mogelijk om jezelf online in te schrijven. 

Het gebied Verde Vista Santhorst is opgedeeld in twee eilanden met in totaal 56 woningen. Eiland 1 bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Eiland 2 bestaat uit rijwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Door o.a. het gebruik van zonnepanelen en de gasloze uitvoering zijn de woningen uiterst energiezuinig en daarmee klaar voor de toekomst!

Verde Vista Santhorst krijgt naast diverse woningtypen ook veel water en een speeltuin voor kinderen. Het overgrote deel van de woningen ligt aan het water, waarbij een aantal de beschikking hebben over een eigen steiger. De perfecte plaats om lekker van de zon te genieten en eventueel een bootje aan te leggen! De woningen aan de zuidzijde van het gebied liggen direct aan de Meerburgwetering en kunnen zelfs optioneel met een insteekhaven voor een boot worden uitgevoerd.

Heb jij interesse in dit duurzame project? Noteer dan de start verkoop op 11 april alvast in je agenda.