Start verkoop Octagon op 9 december a.s.

08 december 2020

Morgen is het zover! Dan start de (online) verkoop van de appartementen van het nieuwbouwproject Octagon. Het project wordt gerealiseerd op een unieke plek in het centrum van Leiden en biedt straks ruimte aan 79 luxe en duurzame koopappartementen.

Octagon komt aan de Stationsweg op de plek van het oude ABN Amro kantoor. Het project is onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied, tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. De ‘plint' van het gebouw biedt plek aan een aantal commerciële ruimten, een hotel en een parkeergarage. Boven deze plint komen twee woontorens met koopappartementen: de westtoren met 23 appartementen en de oosttoren met 56 appartementen. In dit galante gebouw met een luxe en stijlvolle uitstraling ben jij van harte welkom als nieuwe bewoner!

Vanaf woensdag 9 december vind je op de projectwebsite uitgebreide informatie over de verschillende appartementen en kun je je via deze website inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Dit kan tot zondag 20 december a.s. 17.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. Bij hun kun je na 9 december ook de uitgebreide informatiebrochure van het project afhalen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Octagon - Oost?

Bekijk ook het project Octagon - Oost

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Octagon - Oost »