Start verkoop Buitenplaats Rhijnstaete op 2 november a.s.

20 oktober 2022

Reserveer de avond van woensdag 2 november a.s. in je agenda! Dan start de verkoop van Buitenplaats Rhijnstaete in Leiderdorp. Het start verkoop evenement vindt plaats in de monumentale villa op de projectlocatie (Van der Valk Boumanweg 236 in Leiderdorp).

Tijdens het start verkoop evenement kun je de projectlocatie alvast bekijken en beantwoordt het verkoopteam al jouw vragen over dit project. Daarnaast ligt er een verkoopbrochure voor je klaar. Vanaf de start verkoop opent ook het online inschrijfformulier op de projectwebsite en kun jij je inschrijven voor jouw favoriete appartement(en).

Let op: om te zorgen dat alle belangstellenden de kans krijgen om hun vragen te stellen, wordt het start verkoop evenement georganiseerd op basis van tijdslots. Zodra je je abonneert op de nieuwsbrief, word je binnenkort uitgenodigd voor de start verkoop.

Zoek alvast jouw ideale woning op de projectwebsite
De projectwebsite van Buitenplaats Rhijnstaete is inmiddels live. Hier vind alle informatie over de verschillende woningen, zoals specificaties, plattegronden en de prijsindicatie per woning (prijsrange tussen € 500.000 en € 675.000 v.o.n.). Zo kun je alvast jouw favoriete appartement(en) uitzoeken. Ook vind je er meer informatie over de omgeving, de voorzieningen en over het ontwerp en de faciliteiten van de gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1.500 m².

Heb jij jouw favoriete appartement(en) gevonden? Geef dan nu alvast jouw voorkeur door. Zodra de verkoop start is het online inschrijfformulier beschikbaar. Je ontvangt dan ter zijner tijd meer informatie over het definitief inschrijven voor Buitenplaats Rhijnstaete.

Goede voorbereiding is het halve werk
Bij aankoop van een appartement in Buitenplaats Rhijnstaete is het belangrijk dat je over een hypotheekverklaring beschikt, die laat zien dat jij over voldoende financiële middelen beschikt om de woning te kopen. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen. Door dit nu alvast te regelen, ben je goed voorbereid voor de start verkoop van Buitenplaats Rhijnstaete. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de makelaar.  

Blijf op de hoogte
Ben je nog niet geabonneerd op de projectnieuwsbrief van Buitenplaats Rhijnstaete? Schrijf je dan alsnog in via de projectwebsite. Je ontvangt dan een definitieve uitnodiging voor de start verkoop via de mail.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buitenplaats Rhijnstaete?

Bekijk ook het project Buitenplaats Rhijnstaete

In verkoop
custom media
Meer informatie

Buitenplaats Rhijnstaete

Leiderdorp

4 woningen beschikbaar
82m - 101m woonoppervlakte
€ 520.000 tot € 675.000