Start verkoop 15 juni | Westend fase 2, Roelofarendsveen

31 mei 2019

Op het Westereiland in Roelofarendsveen wordt Westend fase 2 gerealiseerd. De 38 tweekappers en rijwoningen hebben allemaal een prachtige ligging aan het water. Westend fase 2 staat dan ook voor uniek wonen centraal in Nederland. 

Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde en de Braassemdreef. In totaal zullen hier - verspreid over 3 eilanden - circa 236 woningen worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. Fase 2 wordt gerealiseerd op het Westereiland. In totaal worden hier 4 verschillende woningtypes gebouwd, namelijk Smaragd, Saffier, Robijn en het type Opaal: een nieuw, zeer ruim woningtype. 

Het project kenmerkt zich door de gevarieerde, landelijke uitstraling en voelt oer-Nederlands fijn. Alle woningen hebben een prachtige ligging aan het water. Daarnaast is een aantal woningen voorzien van een rieten kap en zijn er fraaie combinaties met steen en hout. Wonen op deze locatie is elke dag weer een genot. 

Heb jij altijd al aan het water willen wonen? Kom dan zaterdag 15 juni naar de start verkoop van dit unieke nieuwbouwproject. De start verkoop vindt plaats tussen 11:00 en 13:00 uur in het restaurant Tussen Kaag en Braassem, Regenboogweg 102, Nieuwe Wetering. Graag tot dan!