Start bouw evenement Nieuwe Rede fase 2 in Leimuiden

20 juli 2023

Eind juni was in Leimuiden het start bouw evenement van Nieuwe Rede fase 2. Zowel kopers als andere geïnteresseerden waren bij dit moment aanwezig, waarbij er voor de toekomstige bewoners tevens ruimte was om kennis te maken met hun toekomstige buren.

Nieuwe Rede omvat in totaal 80 riante koopwoningen met een mooie variatie aan woningtypes. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen; in Nieuwe Rede vind je het allemaal. In de tweede fase worden in totaal 67 woningen gerealiseerd, verdeeld over enkele deelfasen. Het huidige aanbod bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen.

Duurzaam wonen
De woningen in Nieuwe Rede fase 2 zijn gasloos, goed geïsoleerd en worden voorzien van duurzame installaties en een grote hoeveelheid zonnepanelen. Hierdoor kunnen de woningen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Dankzij dit energiezuinige karakter voldoen de woningen aan de eisen voor Energie Neutraal Gebouw (ENG). Ook hebben ze het hoogst haalbare energielabel (A++++). En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Hiermee kun je - afhankelijk van jouw huidige woning - flink besparen, terwijl je het gehele jaar geniet van een comfortabel binnenklimaat. Benieuwd wat dit jou in energielasten kan schelen? Bereken het met de Energiecalculator.

Nog enkele woningen te koop
Spreekt wonen in een duurzame nieuwbouwwoning in Nieuwe Rede jou aan en ben je benieuwd naar de actuele beschikbaarheid? Bekijk dan het actuele aanbod op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Bezoek de bouwlocatie
Ben je nieuwsgierig naar de locatie van Nieuwe Rede? Het is mogelijk om de bouwlocatie te bezoeken. Je bent op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het verkoopcentrum van Nieuwe Rede. Hier kun je alle impressies, brochures en de huidige kavelkaart bekijken. Ook staat de ontwikkelaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om buiten, op de exacte locatie waar de woningen gebouwd worden, de weidsheid van deze prachtige woonlocatie te ervaren. Maak hier een afspraak voor een locatiebezoek. Dit kan tot uiterlijk één dag van tevoren.

Let op: om een afspraak te kunnen inplannen dien je eerst een account aan te maken. Daarna krijg je de mogelijkheid om een locatiebezoek in te plannen. Liever geen account aanmaken? Dan kun je ook contact opnemen met de makelaar voor het inplannen van een afspraak.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

23 woningen beschikbaar
152m - 180m woonoppervlakte
€ 795.000 tot € 1.295.000