Schrijf je in voor Het Fortuyn van Voorschoten fase 2!

25 maart 2022

De verkoop van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 is van start. Je kunt je tot 31 maart a.s. 17.00 uur inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Kies je voor een Laanwoning, een Vlietwoning, een Plantsoenwoning of toch voor een Halfvrijstaande villa?

Wanneer je woont in Het Fortuyn van Voorschoten maak je deel uit van een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Een unieke en open woonomgeving, waarmee je je gelijk verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan jouw gezondheid, welzijn en veiligheid. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze wateroverlast, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen. En wat ook erg leuk is: in deze rijke natuur vinden vlinders, bijen en andere insecten eveneens hun plek!

In Het Fortuyn van Voorschoten worden bijna 100 woningen gerealiseerd. In deze tweede fase komen in totaal 34 klassieke koopwoningen met variatie in woningtype, indeling, plattegronden en ligging. Bekijk nu de verschillende woningen op de projectwebsite en schrijf je in voor jouw favoriet(en). Let op: aan de inschrijving zijn bepaalde inschrijfvoorwaarden verbonden. Je kunt deze terugvinden op de projectwebsite.

Meer weten?
Heb je nog vragen over Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 of over de inschrijfprocedure? Lees er meer over op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 619.000 tot € 925.025