Royale twee-onder-één-kapwoningen | Westend, Roelofarendsveen

24 februari 2019

In de eerste fase van het nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen worden 34 woningen gerealiseerd. Het woningaanbod bestaat uit verschillende twee-onder-één-kap- en rijwoningen. We lichten de twee-onder-één-kapwoning type Robijn voor je uit. 

Woningtype Robijn is oprecht een juweel te noemen. De ligging direct aan het vaarwater met een tuin op het zuiden is superieur. Aan de buitenkant valt meteen het rieten dak op wat de woning een landelijke gevoel geeft. Het interieur maakt de verwachtingen volledig waar. Zoals de begane grond met de geweldige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en de ruime woonkeuken aan de voorzijde. Wil je een hoekkeuken of toch een kookeiland? De mogelijkheden zijn zeer divers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een badkamer. Op de ruime en hoge zolder bevinden zich nog eens 2 royale slaapkamers. 

Sommigen mensen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook ben je binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien. Dichterbij is er ook van alles om het fijn te hebben. Roelofarendsveen heeft een gezellig centrum, volop winkels, horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer.