Royale halfvrijstaande villa’s | Heren van Oegstgeest - Lodewijck

21 februari 2019

Heb je altijd al gedroomd van wonen in een halfvrijstaande villa? Laat je dan verrassen door de zeer royale villa’s van het type Lodewijck in het plan Heren van Oegstgeest! Deze woningen hebben een fraaie ligging en een ruim woonoppervlakte van 158 tot 169 m².

In Heren van Oegstgeest - Lodewijck komen in totaal 18 halfvrijstaande villa’s. De woningen worden zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, een keukencheque en een fraaie aangebouwde berging. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde, de keuken aan de tuinzijde. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van circa 233 tot 470 m². Vijf woningen liggen prachtig aan het water en beschikken over een steiger en ligplaats. Ook hebben enkele woningen op de verdieping een heerlijk balkon! 

Alle woningen in Heren van Oegstgeest - Lodewijck worden gasloos aangeboden en zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Uniek aan deze woningen is dat ze een EPC waarde van '0' hebben. Dit houdt in dat door de zonnepanelen jouw energielasten minimaal zijn. 

Heb jij interesse in één van de halfvrijstaande villa's van het type Lodewijck? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Naar verwachting zal de bouw van de halfvrijstaande woningen medio 2019 starten.