Robijnhof Leiden: aanstaande zaterdag 1 april open huis!

30 maart 2023

Interesse in het prachtige nieuwbouwproject Robijnhof, in de luwte van de Leidse binnenstad? Noteer aanstaande zaterdag 11:00 tot 13:00 uur dan in je agenda. Je bent dan van harte welkom op de bouwlocatie om de woningen en omgeving te bewonderen.

Binnen nieuwbouwproject Robijnhof worden in een intiem hofje 15 gezinswoningen gerealiseerd. De bouw is in volle gang en de geplande oplevering van de woningen staat gepland voor Q4 van dit jaar. De woningen worden energiezuinig, met zonnepanelen, gebouwd en bieden al het wooncomfort en rust, zonder in te leveren op stadse voorzieningen.

Open huis: 1 april, 11:00 - 13:00 uur
Aanstaande zaterdag worden de deuren voor je geopend om het nieuwbouwproject en de woningen te bewonderen. Of je nu een blik wilt werpen op de beschikbare woningen of de voortgang van jouw toekomstige wijk wilt bekijken, je bent van harte welkom. Inschrijven voor het open huis is niet nodig. Heb je toch nog vragen over het open huis of Robijnhof, dan staat de verkopend makelaar klaar voor al je vragen.

Nog twee woningen beschikbaar
Goed nieuws voor bewoners die geïnteresseerd zijn in de woningen die in woonwijk Hoge Mors in Leiden worden gebouwd: er zijn nog twee woningen beschikbaar (bouwnummer 9 en 11). Deze geschakelde woningen met vier slaapkamers, een luxe badkamer en toilet, comfortabele vloerverwarming en ruime tuin bevinden zich vlakbij de stadse centrumvoorzieningen van Leiden, maar bieden ook alle rust van een groene, veilige wijk.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Robijnhof?

Bekijk ook het project Robijnhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Robijnhof

Leiden

1 woning beschikbaar
156m - 172m woonoppervlakte
€ 839.845