Park Beresteyn: gracieus wonen op je eigen landgoed

14 juli 2022

In park Beresteyn in Voorschoten komt een bijzonder nieuwbouwproject met 43 luxe koop­appartementen en penthouses. De appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige villa’s rond een binnentuin en prachtig gelegen tussen het groen.

Nieuwbouwproject Park Beresteyn komt op een historische buitenplaats. De luxe en comfortabele appartementen en penthouses hebben een heerlijk royale woonkamer, één of twee badkamers en minimaal twee slaapkamers. Kortom, een zee aan ruimte om heerlijk te wonen. De ramen van de appartementen lopen van de vloer tot aan het plafond, wat zorgt voor veel licht en een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Ook aan parkeren is gedacht: je kunt jouw auto kwijt in de half-verdiepte parkeergarage. Hier beschik je sowieso over één parkeerplaats en je hebt daarnaast ook de mogelijkheid voor een tweede.

Fantastische locatie
In park Beresteyn woon je in een groot groen park. Groener kan bijna niet! Faciliteiten als een zwembad, tennisbaan en golfbaan vind je om de hoek. Vanuit de rust in deze omgeving wandel of fiets je zo naar het centrum van Voorschoten. Ga bijvoorbeeld winkelen, bezoek eens het museum of ga langs de weekmarkt. Ook steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zijn met de auto snel te bereiken. Op de projectwebsite van Park Beresteyn vind je een leuke video, die je een goed beeld geeft van deze bijzondere locatie.

Ook wonen in Park Beresteyn?
Wil jij ook wonen in een luxe appartement op deze historische plek in het groen? Het is nog mogelijk. Van de 43 appartementen en penthouses zijn er nog enkele te koop. Neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. Naar verwachting start de bouw van Park Beresteyn aan het begin van 2023, en zal zo’n 2 jaar in beslag nemen. Dit betekent dat je waarschijnlijk al eind 2024 kunt wonen in jouw nieuwe appartement.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

9 woningen beschikbaar
102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850