Octagon Oost uitverkocht na overweldigende belangstelling

05 augustus 2021

De verkoop van de Oosttoren van Octagon in Leiden is voorbij. De belangstelling was zeer groot! Alle 56 appartementen zijn verkocht en de makelaar is in gesprek met de gelukkige kopers. In de luxe woontoren zal het de toekomstige bewoners aan niks ontbreken.

Dat de verkoop hard ging, was verwacht. In de Oosttoren geniet je namelijk van luxe, comfort en uitzicht: drie elementen die het wonen in Octagon Oost zeer prettig maken. De kopers hadden de keuze uit verschillende twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten van circa 55 m² tot 75 m². Het project is, samen met de westtoren van Octagon, onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied in het centrum van Leiden.

Heb jij de verkoop gemist?
Behoor jij niet tot één van de gelukkige kopers? Er zijn nog diverse andere mooie (toekomstige) nieuwbouwprojecten waarvoor je je kan aanmelden! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via de homepage om op de hoogte te blijven van nieuwe projecten in de omgeving van Leiden of bekijk de actuele nieuwbouwprojecten op onze website.