Nog enkele woningen beschikbaar | Westend fase 2, Roelofarendsveen

10 januari 2020

Westend in Roelofsarendsveen combineert het beste van 2 werelden. De woningen zijn rustig gelegen aan het water, terwijl de voorzieningen van Utrecht, Amsterdam en Den Haag binnen handbereik zijn. Geïnteresseerd? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Het Westereiland van Westend krijgt straks 4 verschillende typen woningen (Smaragd, Saffier, Robijn en Opaal). Alle woningen hebben een royaal woonoppervlak en zijn prachtig gelegen aan het water. Hierbij heb je de mogelijkheid om met een eigen boot aan te leggen in de achtertuin.

In Roelofarendsveen vind je een breed aanbod van zaken die het leven veraangenamen: een gezellig centrum met leuke horeca, een mooi cultureel aanbod en sportverenigingen. Ook qua scholen valt er genoeg te kiezen. Bovendien is Westend een prachtige en veilige omgeving om te spelen en op te groeien.

Spreekt wonen in Westend jou aan? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar op het Westereiland. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. De bouw start binnenkort.