Nog enkele appartementen te koop in Park Beresteyn, Voorschoten

23 juni 2022

Maak kennis met Park Beresteyn: een buitenplaats in Voorschoten waar je in de nabije toekomst van hedendaags comfort geniet. Op deze prachtige locatie komen 43 luxe 3- en 4-kamerappartementen en penthouses, waarvan er momenteel nog enkele te koop zijn.

De appartementen en penthouses van Park Beresteyn worden verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa’s met een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage voorzien van een daktuin. De appartementen zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Bekijk de projectpagina voor specificaties van de appartementen en het actuele aanbod. Op het terrein vind je nog een vierde gebouw. Dit is Het Gastenhuis waar mensen met dementie hoogwaardige zorg krijgen. De bouw van Park Beresteyn gaat binnenkort al van start.

Veelzijdige locatie
Vanuit de rust in de natuurrijke omgeving van Park Beresteyn fiets of wandel je zo naar het centrum van Voorschoten. Ook ben je in no-time in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatiegebied Vlietlanden en bij het strand en de duinen van de Wassenaarse slag. Daarnaast vind je in in de nabije omgeving diverse sport- en culturele voorzieningen en de mooiste fiets- en wandelroutes.

Interesse?
Wil jij graag wonen in deze groene, bosrijke omgeving in één van de luxe appartementen? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

3 woningen beschikbaar
102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850