Nog 1 woning te koop | DUBBELOP, Kudelstaart

11 mei 2019

200 m² woonoppervlakte, een grote voortuin, meer dan een riante achtertuin, groen en rust: je vindt het in Kudelstaart, waar nieuwbouwproject DUBBELOP wordt gerealiseerd. Een dubbel zo grote tuin, dubbel parkeren op eigen kavel en dus dubbel zoveel woonplezier! Interesse? Op dit moment is er nog één woning beschikbaar. 

De woningen in DUBBELOP bieden volop mogelijkheden om jouw persoonlijke woonwensen te vervullen. Er zijn diverse opties uitvoerbaar, waarmee je de woning een persoonlijke touch geeft. Breid bijvoorbeeld de keuken uit in de aanbouw en creëer daarmee een gezellige woonkeuken. Of gebruik de garage als bijkeuken, 
studeer- of extra slaapkamer.

Kudelstaart is een heerlijk dorp om te wonen. Dankzij de directe ligging aan de Westeinderplassen is Kudelstaart een echte watersportplaats. De sloten verbinden de plassen met elkaar en zijn ideaal voor zeil- en roeitochten. Met een motorboot ben je vanaf de Westeinderplas zo op de ringvaart en vaar je richting Amsterdam. Ook met de auto is Amsterdam snel te bereiken. Ideaal als je de levendigheid van de stad wilt opzoeken. 

Heb jij interesse in de laatste beschikbare woning? Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar. 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Dubbelop

Volledig verkocht
Meer informatie

Dubbelop

Kudelstaart


220 m2 - 235 m2 woonoppervlakte