Nieuw aanbod - 3 Laanwoningen in Het Fortuyn van Voorschoten

28 februari 2023

Goed nieuws! Binnen de tweede fase van het prachtige nieuwbouwproject Het Fortuyn van Voorschoten in Leiden zijn drie nieuwe Laanwoningen in de verkoop. De ruime Laanwoningen met hun klassieke uitstraling zijn centraal gelegen en bieden alles voor heerlijk woongenot.

Binnen het nieuwbouwproject worden 10 schitterende Laanwoningen gerealiseerd, verdeeld over twee bouwblokken. De woningen, met typische "herenhuis"-look&feel, zijn gelegen aan de centrale laan en hebben hun karakteristieke uitstraling te danken aan het schitterende metselwerk, fraai vormgegeven luifels en rijke details. 

De Laanwoningen variëren in oppervlakte van 107 tot 133 m² en bieden zo alle ruimte om heerlijk te wonen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer en leefkeuken, vier slaapkamers (waarvan één ruim exemplaar op de bovenste verdieping), een luxe afgewerkte badkamer en ruimte voor bijvoorbeeld je wasmachine en -droger. Word één van de Laanwoningen die van jou, dan beschik je straks ook over je eigen parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein.

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten betekent dat je van alle gemakken bent voorzien. 
Duurzaamheid en energiezuinigheid staat hoog in het vaandel. Zo worden enkel woningen opgeleverd met vloerverwarming en een bodemwarmtepomp. De wijk biedt uitzicht op het water, net als een weldaad aan groen en biedt zo tevens voor kinderen een fijne woonplaats. Hier woon je in alle rust, met genoeg voorzieningen op afstand. Zo zijn de bushalte, een school, supermarkt en apotheek allemaal op loopafstand.

Je interesse in één van de drie Laanwoningen kenbaar maken?
Zie je jezelf al in één van de laatst beschikbare Laanwoningen wonen? Of wil je weten wat Het Fortuyn van Voorschoten je nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je graag meer. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 619.000 tot € 925.025