Mooi wonen in het bosrijke gebied van park Beresteyn, Voorschoten

01 september 2022

Op een unieke locatie in Voorschoten, midden in de bosrijke omgeving van park Beresteyn, komt een bijzonder nieuwbouwproject. In drie kleinschalig opgezette villa’s komen 43 comfortabele drie- en vierkamerappartementen en penthouses. En ook jij kunt hier wonen!

De locatie van nieuwbouwproject Park Beresteyn heeft een veelomvattende ontwikkelingsgeschiedenis. De tuin- en parkaanleg speelt een belangrijk rol in het nieuwbouwplan. De aanleg zal worden hersteld en gerevitaliseerd, wat Park Beresteyn een bijzondere woon- en verblijfskwaliteit geeft. Het nieuwbouwproject wordt zo ingericht dat toekomstige bewoners hier volop kunnen genieten van de groene omgeving, met een hoge mate van privacy in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin.

Vele voorzieningen dichtbij
Vanuit de rust in deze bosrijke omgeving, wandel of fiets je zo naar het centrum van Voorschoten. Ook het zwembad, de tennisbaan en de golfbaan vind je om de hoek. Daarnaast zijn ook diverse andere voorzieningen/plekken niet ver weg. Zo ben je in een mum van tijd in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag en de mooiste wandel- en fietsroutes.


Schrijf je nu in!
Wil jij wonen op deze bijzondere woonlocatie in Voorschoten? Het is mogelijk! Er zijn op dit moment nog een aantal appartementen te koop waar je je voor kunt inschrijven. De verkopend makelaar kan je meer vertellen over de appartementen en het actuele aanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

8 woningen beschikbaar
102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850