Meld je aan voor de online presentatie van Wonen in Woubrugge op 19 mei a.s.

14 mei 2020

Aan de rand van Woubrugge wordt nieuwbouwproject Wouw! gerealiseerd: 35 woningen met prachtig uitzicht over de polders. De start verkoop is vandaag, 14 mei. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de online presentatie op dinsdag 19 mei a.s.

Wouw! bestaat uit diverse woningtypen; eengezinswoningen, royale hoekwoningen, beneden- en bovenwoningen, en riante vrijstaande woningen. De woningen (koopsom vanaf € 200.000,-) krijgen een moderne bouwstijl en hebben een eigen warmtepompsysteem met vloerverwarming en koeling. En met de diverse maatwerkmogelijkheden kun je de woning aanpassen aan jouw woonwensen.

In de omgeving van Wouw! kun je heerlijk fietsen, wandelen en varen; de Wijde AA en het Braassemermeer zijn vlakbij. Liever even de stad in? Woubrugge heeft een zeer centrale ligging. Leiden ligt op slechts 20 minuten rijafstand, en binnen 30 minuten ben je in Den Haag of Amsterdam.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over dit project en de specifieke kenmerken van een bepaalde woning? Meld je dan aan voor de online presentatie op dinsdagavond 19 mei a.s. om 20.00 uur. Aan het eind van de presentatie is er een Pubquiz over Wouw! waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Aanmelden is verplicht en kan hier.