Maak kennis met bouwnummer 5 van De Havensuites

25 januari 2022

Een royaal woonoppervlak, maar liefst 3 slaapkamers en een fijne buitenruimte met uitzicht op de Rijnhaven; het zijn allemaal kenmerken van dit nog beschikbare appartement in De Havensuites (Alphen aan den Rijn). Benieuwd naar de andere kenmerken? Lees snel verder!

Dit appartement van het type Vlet ligt op de eerste verdieping van het gebouw en is met een woonoppervlak van 134 m² zeer royaal. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en keuken van samen 53 m². In de woonkamer is een prachtige erker, wat de ruimte een gave extra dimensie geeft. Verder beschikt het appartement over een luxe badkamer met een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Tot slot mag ook een fijne buitenruimte niet ontbreken. Deze ligt op het zonnige zuidwesten, waardoor je hier op een zomerse avond na je werk nog heerlijk van de zon kunt genieten. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 595.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats en fietsenberging).   

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Laat deze unieke kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook het project Havensuites

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Havensuites

Alphen aan den Rijn

78m - 183m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 950.000