Laatste woning Wonen in Westend | Roelofarendsveen

28 september 2020

Wil jij groen wonen midden in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht? In Wonen in Westend is nog slechts één woning beschikbaar (type Saffier, 144 m² woonoppervlak). De bouw start in Q1 2021 en de koopsom bedraagt € 400.000,- v.o.n.

De laatste beschikbare woning, bouwnummer 307, betreft een ruime eengezinswoning. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze wordt casco opgeleverd, zodat je dit geheel naar eigen smaak kunt regelen. Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine en droger, en daarnaast is er een grote open ruimte die je naar eigen inzicht kunt inrichten/gebruiken. 

In totaal bestaat deze fase op het Middeneiland uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokken. Alle woningen zijn standaard voorzien van diverse duurzaamheidsopties als een bodemwarmtepomp, optimale isolatie, warmte terugwin systeem en zonnepanelen.

Heb jij interesse in het laatste bouwnummer? Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar