Open Huis 5 oktober | DUBBELOP, Kudelstaart

25 september 2019

220 m² woonoppervlakte, een grote voortuin, een meer dan riante achtertuin, groen en rust: je vindt het in Kudelstaart, waar nieuwbouwproject DUBBELOP wordt gerealiseerd. Er is nog één woning beschikbaar. 

Deze laatste beschikbare woning (220 m²) biedt volop mogelijkheden om jouw persoonlijke woonwensen te vervullen. Er zijn namelijk diverse opties waarmee je de woning een persoonlijke touch geeft. Breid bijvoorbeeld de keuken uit in de aanbouw en creëer daarmee een gezellige woonkeuken. Of gebruik de garage als bijkeuken, studeerkamer of extra slaapkamer.

Ook de fijne omgeving is een pluspunt. Kudelstaart is een heerlijk dorp om te wonen. Dankzij de directe ligging aan de Westeinderplassen is Kudelstaart een echte watersportplaats. De sloten verbinden de plassen met elkaar en zijn ideaal voor zeil- en roeitochten. Met een motorboot ben je vanaf de Westeinderplas zo op de ringvaart en vaar je richting Amsterdam. Ook met de auto is Amsterdam snel te bereiken. Ideaal als je de levendigheid van de stad wilt opzoeken. 

Heb jij interesse in de laatste beschikbare woning? Dan zien we je graag op het Open Huis: 5 oktober van 11:00 tot 13:00 uur (Hoofdweg 66, Kudelstaart).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dubbelop?