Laatste 2 bouwnummers | Westend Middeneiland, Roelofarendsveen

07 augustus 2020

De belangstelling voor de laatste fase van het nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is groot. Op het Middeneiland zijn nog slechts 2 bouwnummers beschikbaar. Wil jij nog kans maken op een woning in dit project? Wacht dan niet te lang!

Het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Op dit moment zijn bouwnummer 303 en 310 nog beschikbaar.

Bouwnummer 303 (type Smaragd) - koopsom € 400.000,- v.o.n.
Bouwnummer 303 is een fijne tussenwoning met een woonoppervlakte van 144 m². De woning heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat je deze zelf naar eigen smaak kunt samenstellen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping vind je nog een 4e slaapkamer, een ruimte voor de wasmachine en droger en een grote open ruimte die je naar eigen wens kunt gebruiken.

Bouwnummer 310 (type Opaal) - koopsom € 420.000,- v.o.n.
Bouwnummer 310 betreft ook een tussenwoning, met een woonoppervlakte van 145 m². Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat deze Nul-op-de-Meter is. Kort gezegd betekent dit dat de zonnepanelen op de woning energie opwekken voor de basisbehoefte aan energie in de woning. De woning heeft een tuingerichte woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de opstelplaats van de warmtepomp en de wasmachine en nog een grote open ruimte die je naar wens kunt indelen.

Heb jij interesse in één van deze laatste woningen op het Middeneiland in Westend. Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij helpen je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westend Middeneiland?

Bekijk ook het project Westend Middeneiland

In verkoop
Meer informatie

Westend Middeneiland

Roelofarendsveen


€ 250.000 tot € 559.000
96 m2 - 160 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project Westend Middeneiland »