IntercityHotel betrekt sokkel Octagon

04 februari 2021

Op de plek van het oude ABN Amro kantoor aan de Stationsweg in Leiden komt Octagon. Het nieuwbouwproject bestaat uit twee woontorens met luxe en comfortabele appartementen. Het IntercityHotel zal de sokkel van het galante gebouw betrekken.

Octagon vormt een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied van Leiden tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. Het doel van het nieuwe stationsgebied is om de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden. De komst van het IntercityHotel in de sokkel van Octagon is een mooie aanwinst in deze metamorfose.

Luxe en comfort
Net als de hotelgasten van het IntercityHotel zal het je als bewoner van Octagon aan niets ontbreken. De woonoppervlaktes van de appartementen lopen uiteen van circa 55 tot 150 m². Door de grote raampartijen ervaar je in elk appartement een oase van licht. De appartement worden hoogwaardig afgewerkt, met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En ook buiten is het heerlijk toeven, op je eigen fijne balkon of terras!

Interesse?
Alle appartementen van Octagon staan inmiddels onder optie. Meld je via de projectwebsite aan als reservekandidaat om nog kans te maken op een appartement in Octagon.