Inschrijving gestart | The Hill, Zoeterwoude

16 december 2019

The Hill: een nieuwbouwproject met diverse typen appartementen in een dynamische wijk. Op een ideale locatie vlakbij de mooie polders van Zoeterwoude en met het gezellige centrum van Leiden binnen handbereik. De inschrijving is inmiddels gestart!

Het appartementengebouw bestaat uit 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. De appartementen variëren in grootte en huurprijs, waardoor zowel starters als doorstromers de mogelijkheid hebben om hier te wonen. Elk appartement krijgt een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats. Lekker buiten zitten met mooi weer? De appartementen aan de zijde van de A4, hebben een terras dat uitkijkt op de mooie, centrale binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. 

The Hill is een perfecte locatie voor de forens: het ligt aan de rand van de wijk Verde Vista, direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol. Natuurlijk kun je voor woon-werkverkeer naar Leiden ook het openbaar vervoer of de fiets nemen. Binnen een kwartiertje ben je in het centrum van de Leidse binnenstad! In je vrije tijd op pad? In de omgeving van Zoeterwoude zijn diverse parken, een mooi plassengebied en polders, molens en dijkjes. Je kunt hier dus heerlijk recreëren, wandelen en fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp. Ook is het overdekte winkelcentrum Mall of the Netherlands vlakbij.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Schrijf je dan nu in! Neem voor meer informatie contact op met de makelaar of kijk op de projectwebsite.

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd
Meer informatie

The Hill Zoeterwoude

Zoeterwoude


€ 881 tot € 1.231
72 m2 - 99 m2 woonoppervlakte