Inschrijving gesloten | Westend fase 2, Roelofarendsveen

25 juni 2019

De inschrijving van de 38 tweekappers en rijwoningen in Westend fase 2 is gesloten. Wil jij toch nog kans maken op een woning in deze groene, kindvriendelijke wijk? Vraag dan bij de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid. 

Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde en de Braassemdreef. In totaal zullen hier - verspreid over 3 eilanden - circa 236 woningen worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. Fase 2 wordt gerealiseerd op het Westereiland. In totaal worden hier 4 verschillende woningtypes gebouwd, namelijk Smaragd, Saffier, Robijn en het type Opaal: een nieuw, zeer ruim woningtype. 

Het project kenmerkt zich door de gevarieerde, landelijke uitstraling en voelt oer-Nederlands fijn. Alle woningen hebben een prachtige ligging aan het water. Daarnaast is een aantal woningen voorzien van een rieten kap en zijn er fraaie combinaties met steen en hout. Wonen op deze locatie is elke dag weer een genot. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westend - Westereiland - Roelofarendsveen?

Bekijk ook het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

In verkoop
Meer informatie

Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Roelofarendsveen


€ 420.000 tot € 655.000
139 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar