Inschrijven als reservekandidaat | Octagon, Leiden

07 januari 2021

De inschrijving voor de 79 luxe appartementen in nieuwbouwproject Octagon is gesloten. Wil je toch nog een appartement proberen te bemachtigen in dit populaire project in hartje Leiden? Schrijf je dan in als reservekandidaat. 

Octagon wordt gerealiseerd aan de Stationsweg, op de plek van het oude ABN Amro kantoor. Een unieke en zeer centrale locatie. Je woont hier namelijk op loopafstand van de vele winkels, voorzieningen en het bruisende stadsleven. Ook het NS station is nabij. Daarmee zijn steden als Den Haag, Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar.

Het project is onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied, tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. De ‘plint' van het gebouw biedt plek aan een aantal commerciële ruimten, een hotel en een parkeergarage. Boven deze plint komen twee woontorens met koopappartementen: de westtoren met 23 appartementen en de oosttoren met 56 appartementen. 

Klinkt dit als jouw ideale woonomgeving? Schrijf je dan in als reservekandidaat en wie weet woon jij binnenkort in het centrum van Leiden. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Octagon - Oost?

Bekijk ook het project Octagon - Oost

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Octagon - Oost »