Inschrijven als belangstellende voor Westvaartpark fase 2A nog mogelijk

27 juli 2022

De inschrijfperiode voor fase 2A van het nieuwbouwproject Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk is gesloten. Inmiddels zijn de gesprekken met kandidaten in volle gang. Wil jij ook nog kans maken op een woning in deze fase? Schrijf je dan nog in als belangstellende.

Westvaartpark komt aan de westzijde van de Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk. Het wordt een nieuwe woonwijk, gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. In de wijk keren elementen terug uit de Rijndijk bebouwing, maar ook nieuwe elementen die typerend en daarmee uniek zijn voor Westvaartpark. Op deze manier ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter. Fase 2A van Westvaartpark biedt ruimte aan in totaal 42 nieuwbouwwoningen in diverse varianten: van ruime rij- en verandawoningen tot royale herenhuizen, tweekappers en geschakelde villa’s. Zo is er in dit project voor ieder wat wils!

Schrijf je in als belangstellende
Heb je de eerdere inschrijving voor Westvaartpark fase 2A gemist en heb je wel interesse in een nieuwbouwwoning in dit project? Schrijf je dan via ‘mijn omgeving’ op de projectwebsite alsnog in als belangstellende. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar van het project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2

Hazerswoude-Rijndijk

7 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend