Inschrijven als belangstellende Havensuites en Havenkwartier nog mogelijk

08 juli 2021

De inschrijving voor de Havensuites en het Havenkwartier in Alphen aan den Rijn is inmiddels gesloten. Heb je de inschrijving van deze nieuwbouwprojecten gemist, maar wil je hier ook graag wonen? Meld je dan nog aan als belangstellende.

In Alpen aan den Rijn, de stad waar de Oude Rijn en de Gouwe elkaar kruisen, liggen vlak bij het stadscentrum de nieuwbouwprojecten Havenkwartier en Havensuites. Dit gebied ontwikkelt zich tot een bruisend woon-, werk- en winkelgebied. Hier geniet je van het uitzicht op de haven en de boten, horeca, winkels en de gezelligheid van de Baronie. Kortom, dé ideale thuishaven!

De Havensuites
Aan de Rijnhaven vind je de appartementen en penthouses van de Havensuites. Met woonoppervlaktes variërend van 78 tot 141 m² (appartementen) en penthouses met een woonoppervlakte van ruim 180 m² is er altijd eentje die past bij jouw woonwensen. De appartementen zijn beschikbaar vanaf € 362.500,- v.o.n. en de penthouses vanaf € 925.000,- v.o.n.

Havenkwartier
In het Havenkwartier komen in totaal 12 atelierwoningen. Deze bieden je alle ruimte om wonen en werken te combineren. De woningen zijn er in 2 verschillende types en zijn beschikbaar vanaf € 325.000,- v.o.n.   

Meld je aan als belangstellende!
Wil jij ook kans maken op een woning in de Havensuites of het Havenkwartier? Dat kan! Neem contact op met de makelaar om je aan te melden als belangstellende.

Bekijk ook het project Havensuites

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havensuites

Alphen aan den Rijn

3 woningen beschikbaar
78m - 183m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 950.000