In verkoop: Nieuwe Rede fase 2, Leimuiden

24 november 2022

Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol dichtbij. Klinkt dit als iets voor jou? Dan is Nieuwe Rede in Leimuiden de perfecte plek om te wonen. In fase 2 A & C van dit nieuwbouwproject zijn nog diverse woningen te koop.

Nieuwe Rede omvat in totaal 80 riante koopwoningen met een mooie variatie aan woningtypes. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen; in Nieuwe Rede vind je het allemaal. In de tweede fase worden in totaal 67 woningen gerealiseerd, verdeeld over een aantal deelfasen. De duurzame woningen worden van alle gemakken voorzien, zijn nagenoeg energieneutraal en beschikken over een eigen bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming- en koeling. Dit maakt dat je hier het hele jaar heerlijk kunt wonen.

Groene en waterrijke omgeving
Het nieuwbouwproject komt aan de westkant van Leimuiden (ten noorden van Alphen aan den Rijn) en heeft aan de ene kant het vaarwater van de Ringvaart en aan de andere kant een open polderlandschap. Een groot deel van de woningen ligt direct aan het water en krijgt een eigen ligplaats. Er zijn vele vaarroutes in de omgeving die direct vanaf de woning bereikbaar zijn. De woningen op de dijk hebben vrij uitzicht over de polder en hebben tevens de optionele mogelijkheid voor een ligplaats.

Centraal wonen in het Groene Hart
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Door de centrale ligging nabij de A4 zijn gezellige steden als Amsterdam en Leiden, maar ook het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij. Kortom; hier profiteer je volop van het beste van beide werelden!

Interesse?
Ben jij benieuwd wat Nieuwe Rede jou te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor het meest actuele aanbod en de mogelijkheden! Bij concrete interesse maken zij graag een afspraak in hun speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie, zodat je de unieke woonbeleving kunt ervaren en alvast eens in jouw misschien wel toekomstige tuin kunt staan. Wie weet wordt Nieuwe Rede dan straks ook jouw nieuwe thuishaven!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

23 woningen beschikbaar
152m - 180m woonoppervlakte
€ 795.000 tot € 1.295.000