Eerste koopovereenkomsten Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 getekend

28 april 2022

De verkoop van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 loopt voorspoedig; inmiddels zijn de eerste koopovereenkomsten getekend. Ook jij maakt nog kans op een woning in dit nieuwbouwproject. Het is namelijk nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

De tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten bestaat uit 34 klassieke koopwoningen in diverse varianten. De woningen variëren qua ligging, woningtype, indeling en plattegronden. Er kan een onderscheid worden gemaakt in de volgende ‘hoofdtypen’:

- 10 Laanwoningen; 'Wonen aan de Laan'
- 5 Plantsoenwoningen; 'Wonen aan het Plantsoen'
- 7 Vlietwoningen; 'Wonen aan de Vliet'
- 12 Halfvrijstaande villa’s

Eén met de natuur
Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is deel uitmaken van een toekomstbestendige en aantrekkelijke woonwijk. Het is een unieke en open woonomgeving, waarmee je je gelijk verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan jouw gezondheid, veiligheid en welzijn. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen, wateroverlast in de wijk. En wat ook erg leuk is: in deze rijke natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek!


Schrijf je in als reservekandidaat
Wil jij ook kans maken op een woning in deze toekomstbestendige wijk? Meld je dan nog aan als reservekandidaat voor deze fase. Meer weten? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

11 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 694.000 tot € 937.000