Eerste fases Westvaartpark 100% verkocht

01 maart 2022

De woningen in het nieuwbouwproject Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk zijn gewild. Inmiddels zijn de woningen uit zowel fase 1 als fase 1a allemaal verkocht. Maar we hebben goed nieuws! Er zijn namelijk nieuwe fases in aantocht.

Westvaartpark komt aan de westzijde van de Gemeneweg. De nieuwbouwwijk wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. In de wijk zullen elementen uit de Rijndijk bebouwing terugkeren, maar ook nieuwe elementen die typerend en daarmee uniek zijn voor Westvaartpark. Op deze manier ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter. Het woningaanbod is er zeer divers en biedt daarmee voor ieder wat wils. Om de wijk zal plaats worden behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied, waardoor jij tijdens iedere wandeling kunt genieten van de rust en ruimte in de omgeving.

De locatie
Hazerswoude-Rijndijk ligt midden in het Groene Hart. In het dorp en de directe omgeving vind je diverse essentiële winkels (supermarkten, bakker, drogisterij, etc.), basisscholen en overige voorzieningen zoals een sportschool en tuincentrum. Met circa 5500 inwoners is het een sereen en gemoedelijk dorp tussen de drukte van de grote steden in. Deze liggen niet ver weg. Zo ben je vanaf hier binnen no-time met zowel auto als de fiets in het centrum van Leiden of Zoetermeer.

Nieuwe fases Westvaartpark
Spreekt wonen in Westvaartpark jou aan en wil je alvast meer informatie ontvangen over de komende fases? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.