Een buitenkans voor ware levensgenieters | Nieuw Rein, Hazerswoude-Rijndijk

05 mei 2019

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd. Een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Naast 106 duurzame woningen, zijn een mooi park en haventje onderdeel van het plan.

Op deze geweldige locatie is ruimte voor maar liefst 106 duurzame woningen. Alle woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie voor duurzame warmte. Het ontwerp van de woningen kenmerkt zich door de stijlvolle architectuur.  

In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er overal mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Tegelijkertijd is Nieuw Rein het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Binnen 10 autominuten ben je in Leiden en binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Natuur, watersport, wonen en werken: een unieke combinatie. 

Heb jij interesse in dit unieke nieuwbouwproject? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, zoals de start verkoop.