Dit zijn de laatste beschikbare woningen in Westend, Roelofarendsveen

20 maart 2020

In de driehoek tussen Utrecht, Amsterdam en Den Haag ligt Roelofarendsveen. In dit gezellige plaatsje aan het Braassemermeer wordt nieuwbouwproject Westend gerealiseerd. Bekijk snel de laatste beschikbare woningen van het type Smaragd en Saffier. 

De woningen van het type Smaragd (155 tot 167 m²) zijn uitgevoerd met een zwarte of rode dakpan, afhankelijk van het bouwnummer. De fraaie topgevel geeft extra ruimte en hoogte op de zolder. Smaragd is een extra brede woning en heeft daardoor een woonkamer van maar liefst 6 meter breed. Aan de achterzijde is een brede pui met openslaande deuren en een heerlijke veranda gerealiseerd. De zeer royale achtertuin ligt op het zuiden en grenst aan vaarwater. 

De woningen van het type Saffier hebben een architectuur die geïnspireerd is op een klassieke boerderij. De woningen zijn breed opgezet en hebben openslaande deuren naar de royale achtertuin die grenst aan vaarwater. De breedte van de woning is ook terug te zien in de ruime afmetingen van de master bedroom. Er zijn nog woningen beschikbaar met een oppervlakte van 160 tot 185 m². 

Wil jij centraal in Nederland wonen? In een rustige en waterrijke omgeving? Bekijk dan nu deze laatste beschikbare woningen en wie weet word jij de troste eigenaar van een woning in Westend. 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Volledig verkocht
Meer informatie

Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Roelofarendsveen


€ 420.000 tot € 655.000
139 m2 - 185 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen »