De bouw van Park Beresteyn gaat starten!

22 september 2022

Goed nieuws: de bouw van Park Beresteyn, het nieuwbouwproject met prachtige appartementen in Voorschoten, gaat van start. Ruim 70% is inmiddels verkocht. Dit najaar wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden. De daadwerkelijke bouw start begin 2023.

In de appartementen in Park Beresteyn is het wonen binnen prachtig bosrijk gebied. In drie kleinschalig opgezette villa’s komen 43 comfortabele drie- en vierkamerappartementen en penthouses, geheel met het oog op de natuur en privacy. De appartementen en bijbehorende gemeenschappelijke parkachtige tuin worden zo ingericht dat iedere bewoner zich hier volop in rust bevindt. De appartementen bevatten daarnaast alle luxe om prettig te wonen, tezamen met de veelvoud aan faciliteiten en ontspanning wat in (de buurt van) Voortschoten te vinden is.

Nog enkele appartementen beschikbaar
Het verkoopteam voert wekelijks gesprekken met overige belangstellenden. Dat is niet zo vreemd, want behalve de luxe van de appartementen is ook de bosrijke omgeving buitengewoon aantrekkelijk.

Ben je geïnteresseerd in dit mooie project? Bekijk alle beschikbare bouwnummers en projectinformatie op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar voor het actuele aanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

8 woningen beschikbaar
102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850