Buitenplaats Rhijnstaete: update verkoop en start bouw

13 april 2023

In Leiderdorp is inmiddels gestart met de realisatie van het project Buitenplaats Rhijnstaete. Naar verwachting worden de appartementen en de Buitenplaats eind 2023/begin 2024 opgeleverd. Ook wonen op deze unieke locatie? Koetshuis IV is nog beschikbaar.

Fraai appartement met balkon (Koetshuis IV)
Dit riante 3-kamer appartement bevindt zich op de verdieping en heeft een woonoppervlak van circa 95 m². Het appartement beschikt over een royale living met open keuken, twee slaapkamers, een compleet en luxe ingerichte en afgewerkte badkamer en toilet, twee privéparkeerplaatsen aan de oprijlaan en een eigen berging.

Het duurzame appartement (energielabel A+++) is gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling. Dit maakt het zowel in de zomer als winter aangenaam om te wonen. Ook buiten is het volop genieten op het fraaie balkon van circa 11 m². De koopsom voor dit appartement bedraagt € 590.000 v.o.n.

Bezichtig de unieke locatie
Als voorbereiding op de bouw is er op de locatie een deel van de bomen weggehaald, waardoor de grootte van de ruim opgezette locatie goed te zien is. Hier komt naast het Koetshuis straks een fraai aangelegde buitenplaats van 1500 m², met onder andere een terras met tuinmeubilair, een buitenkeuken en een Jeu de Boules baan. De perfecte plek voor een borrel met vrienden en/of familie. En dat alles nabij veel winkelvoorzieningen en met het centrum van Leiden op loopafstand. Ben je benieuwd naar de locatie en wil je hier graag de sfeer proeven en de ruimte ervaren. Maak dan een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging.

Interesse in Buitenplaats Rhijnstaete?
Heb jij interesse in Buitenplaats Rhijnstaete en het nog beschikbare 3-kamer appartement waar je mogelijk al eind dit jaar kunt wonen? De makelaar vertelt je er graag alles over en hoe je in aanmerking komt voor dit appartement. Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek of bezichtiging van de locatie.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Buitenplaats Rhijnstaete

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Buitenplaats Rhijnstaete

Leiderdorp

82m - 101m woonoppervlakte
€ 520.000 tot € 675.000