Bouw gestart | Westend fase 1, Roelofarendsveen

13 september 2019

Afgelopen woensdag is de bouw van Westend fase 1 feestelijk gestart. In deze prachtige woonomgeving worden 34 woningen gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog 3 woningen beschikbaar. De oplevering staat gepland in de zomer van 2020.

Wakker worden met uitzicht op water of groen en genieten van landelijke weggetjes en witte bruggetjes. Dat is Wonen in Westend. De nieuwe woonwijk Wonen in Westend kenmerkt zich door de gevarieerde uitstraling. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. 

Een ander voordeel van dit nieuwbouwproject is de centrale ligging. Sommigen mensen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Even lekker uitwaaien? Binnen 20 minuten ben je op het strand. 

Heb jij interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij vertellen je graag meer! 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Volledig verkocht
Meer informatie

Westend - Middeneiland - Roelofarendsveen

Roelofarendsveen


€ 289.500 tot € 639.500
107 m2 - 185 m2 woonoppervlakte