Binnenkort in verkoop | Octagon, Leiden

29 oktober 2020

In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad, wordt Octagon gerealiseerd. In dit luxe en stijlvolle project komen 79 koopappartementen verdeeld over twee woontorens. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen eind 2020.

Octagon wordt gerealiseerd op de plek van het oude ABN Amro kantoor aan de Stationsweg in Leiden. Het project is onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied, tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. De ‘plint' van het gebouw biedt plek aan een aantal commerciële ruimten, een hotel en een parkeergarage. Boven deze plint komen twee woontorens met koopappartementen: de westtoren met 23 koopappartementen en de oosttoren met 56 koopappartementen. Alle appartementen zijn ingericht op ultiem wooncomfort. 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het ‘verkoopklaar' maken van het project. De verwachting is dat de verkoop van de appartementen eind 2020 kan starten! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meld je dan hieronder aan als belangstellende en blijf zo op de hoogte van onder andere de start verkoop datum.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Octagon - Oost?

Bekijk ook het project Octagon - Oost

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Octagon - Oost »