Binnenkort in verkoop: Het Fortuyn van Voorschoten

25 november 2021

Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is deel uitmaken van een toekomstbestendige en aantrekkelijke woonwijk. In het project worden bijna 100 woningen ontwikkeld, verdeeld over 2 fases. De verkoop van de eerste fase gaat naar verwachting in december van start.

De eerste fase van Het Fortuyn van Voorschoten bestaat uit ruime eengezinswoningen in verschillende varianten. De woningen liggen aan fraaie lanen of bloemrijke plantsoenen, of aan de oever van de Korte Vliet. Kies jij voor een karakteristieke woning met rijke, klassieke details? Of heb je liever een ruime woning met 3 volledige woonlagen en een mooi uitzicht op het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal!

Pure rijkdom
In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken en er is volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Kortom; pure rijkdom!
 
Blijf op de hoogte
Past Het Fortuyn van Voorschoten helemaal bij jouw woonwensen en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase I