Binnenkort in verkoop: Het Fortuyn van Voorschoten fase 2

10 maart 2022

De verkoop van fase 1 van nieuwbouwproject Het Fortuyn van Voorschoten is snel gegaan; inmiddels zijn alle woningen van de eerste fase verkocht. Een nieuwe fase van het project is al in aantocht. De verkoop van fase 2 zal binnenkort starten.

In de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten komen in totaal 34 klassieke koopwoningen. Deze variëren qua ligging, maar ook qua woningtype, indeling en plattegronden. In het aanbod van deze fase kan een onderscheid gemaakt worden in de volgende 4 ‘hoofdtypen’:

- 10 Laanwoningen 'Wonen aan de Laan'
- 5 Plantsoenwoningen 'Wonen aan het Plantsoen'
- 7 Vlietwoningen 'Wonen aan de Vliet'
- 12 Halfvrijstaande villa’s

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen in de wijk naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken. En er is volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Pure rijkdom, toch?

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten fase 2? Houd onze website in de gaten en/of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

12 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 694.000 tot € 937.000